Gratiskurs Så blir du självsäker

De 4 viktigaste stegen till att stå på egna ben

Kan du föreställa dig hur mycket skönare ditt liv skulle vara om du var självsäker och våga göra allt det som du innerst inne drömmer om? Det är skönt att tänka dig det livet, eller hur?

Om jag skulle kunna visa dig hur du kan bli självsäker skulle det vara intressant?

Jag vill hjälpa dig att få en bra och smidig resa mot att bli mer självsäker så att du slipper ta den långa vägen som jag själv gjorde då jag saknade både karta och kompass. I den här gratiskursen får du ta del av de viktigaste stegen på vägen för att ändra de mest betydande delarna i från grunden.

Du kommer bland annat få med dig det här under kursen:

  • Förståelse av hur ditt beteende ser ut idag
  • Vilka inlärda beteenden du har och att de kan brytas
  • Att du har ett egenvärde utan att prestera något
  • Lära dig att ta tillvara på alla dina bra sidor

När du är klar med den här onlinekursen så kommer du ha startat resan till att bli mer självsäker och ha kraftfulla verktyg för att fortsätta att bli bättre och starkare för var dag. Och då kommer ingen att kunna sätta sig på dig igen. Allt kommer att bli möjligt. Fantastiskt eller hur?!

Det här är en kurs som hjälper dig att ändra på djupet. Du kommer att lägga din tid på att växa i dig själv och att där igenom få ett fantastiskt liv. Framförallt du får leka ditt liv så som just du vill ha det. Skulle inte du också hålla med om att ett liv med självsäkerhet är värt att kämpa för? Och jag vet att du kan det, för kunde jag så kan du!

Så här säger en av alla 902 kvinnor och män som hittills gått kursen:

"Hej Kristin!

Tack snälla för detta. Det har varit verkligt nyttigt för mig.
Det var nästan så jorden skakade under mina fötter när du sa, det är skillnad mellan det jag GÖR och den jag ÄR. Wow, vilken skillnad och att stoppa mig själv när jag slår så hårt på mig. Det är faktiskt lite dimmigt (tårar i ögonen) när jag skriver detta.
Självklart för mig att jag är med på fortsättningen. Jag är så tacksam över att stött på dig på FB.
Ha en härlig helg önskar/ Sandra"


Lycka till!

/Kristin Lönnsjö, Lönnsjö Coaching


PS: I höst åker jag på en föreläsningsturné för att hjälpa fler att hitta styrkan att gå sin egna väg. Följ mig på 100%DU på Facebook så ser du när det är dags för din stad DS!


Din lärare


Kristin Lönnsjö
Kristin Lönnsjö

Diplomerad Professionell Coach och Certified Business Practitioner NLP-coach med hjärtat på rätt ställe. Din framgång och ditt välmående är det som driver mig.

Jag är utbildad coach på Gothia Akademi i Göteborg och driver Lönnsjö Coaching sedan 2015. Min vision är att skapa tydliga mål och vägen fram till målen för företag och privatpersoner så att de når sin bästa potential och framgång.


Kursplan


  Nuläge
Tillgänglig i dagar
dagar efter du skrivit in dig
  Jantelagen
Tillgänglig i dagar
dagar efter du skrivit in dig
  Är och gör
Tillgänglig i dagar
dagar efter du skrivit in dig
  Du kan
Tillgänglig i dagar
dagar efter du skrivit in dig

Kom igång nu!